Vissza

A LaMec Magyarország márkanév azon magyar gazdasági társaságokat határozza meg, melyek üzemünkkel, a La Meccanica s.r.l.-rel működnek együtt a berendezések telepítését, szerelését, műszaki szolgáltatást és a La Meccanica termékek karbantartását garantálva Magyarországon.

 

A csoport tagjai:

Dékány és Fia Kft.

HI Mérnöki Iroda Kft.

Kal-System Kft.

Lak-Alarm Bt.

Proton Kkt.

 

A La Meccanica s.r.l. 1998. óta van jelen a magyar piacon, mely a Mezőtek Zrt. részére eladott első Magyarországon beszerelt granuláló prés értékesítésének éve.

 

Fontos referenciák között megemlíthető partnerek ezen a területen, melyek La Meccanica berendezéseket vásároltak: Bóly Zrt., Bonafarm-Bábolna Zrt., Zala-Cereália Kft., a Vitafort Zrt. és ügyfelei....

A magyar piacon való részvételt mindig az Ügyfél igényeinek tökéletes kielégítésére irányuló műszaki szolgáltatás jellemezte, válaszok és segítség nyújtása révén reális időn belül Rapcsák Erika   állandó együttműködésének köszönhetően is.

 

A La Meccanica s.r.l. 1961-ben alakult, s az eltelt évek alatt pelletgyártó ipari gépsorok vezető előállító üzemévé vált.

Cittadellai ( Padova, Itália ) székhelyű vállalkozás, mely a takarmányipari ügyfelek igényeit teljes körűen kielégítő, az innovációra és az új technológiákra irányuló figyelemmel tervezett berendezések és alkatrészek gyártmánykatalógusával rendelkezik.

 

A fentieken túl a La Meccanica s.r.l. több, mint 50 éve vezető szerepet tölt be a granuláló berendezések matricáinak, görgőinek és alkatrészeinek, komplett pelletgyártó gépsorok, ellenáramú pellethűtők, vízszintes és függőleges hűtők, morzsázók, kalapácsos darálók, vibrosziták, zsírzók és expanderek gyártásában.

 

Az ügyfelek részére garanciát jelent a termékek minősége és alkalmazottainak többéves tapasztalata.

Az évek folyamán a cég kibővítette tevékenységi ágazatait az állati takarmányozás területétől az olajüzemekig, a biomassza és a talajjavító tápanyagok, stb. feldolgozásáig.

 

A La Meccanica s.r.l. 55 alkalmazottal dolgozó üzem, melyből 40 fő a gyártással foglalkozik és készen áll az új technológiák követésére és a folyamatos innovációra.

 

Kapcsolattartó személy: Rapcsák Erika

Telefonszám: 0036 30 9343386

E-mail: rapcsakera@t-online.hu