Vissza

ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZERVÍZ

Az értékesítés utáni szerviz a La Meccanica erős pontja: mérnökeink és műszaki szakembereink az Önök rendelkezésére állnak. Műszaki  megoldásaink és az ügyfelek igényeinek kielégítését célzó képességünk lehetővé teszik alkatrészek és kopó anyagok beszállítását a pelletgyártók részére.

Kapcsolat

MATRICÁK ÉS GÖRGŐK GYÁRTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

A La Meccanica és a konkurensei által gyártott berendezéseket használó ügyfelek részére.

Tapasztalatunknak és a know-how-nak köszönhetően ( a granuláló folyamat során felhasznált komponensektől az alapanyagokig )  szolgáltatásunk mindig kiváló hírnévnek örvendett.

Kapcsolat

ALKATRÉSZEK

Alkatrészeink a maximális precízióval készülnek. Raktárunk gyors rendelkezésre állást garantál. Kérésre lehetséges az alkatrész részleggel kötött megállapodás személyre szabása programozott rendeléssel.

Kapcsolat

KARBANTARTÁS A HELYSZÍNEN

A La Meccanica rendelkezik képesített műszaki személyzettel, akik karbantartási és ellenőrzési munkákat végeznek közvetlenül a helyszínen a mi gyors és hatékony műszaki segítő szolgáltatásunknak köszönhetően.

Kapcsolat

KÉPZÉS

Segítünk Önöknek problémáik megoldásában vagy egyszerűen hasznos, fontos és hiteles útmutatásokat és tanácsokat adunk Önöknek: műszaki megoldások, energiafogyasztás és termelékenység optimálissá válnak.

Az Önöknek nyújtott műszaki képzési szolgáltatásunk a helyszínen közvetlenül Önöknél történik.

Kapcsolat

LA MECCANICA NYÍLT NAPOK

Képző  napokat  szervezünk a cittadellai  kereskedelmi  és  gyártó  székhelyünkön  Észak-Olaszországban. Szívesen  látjuk  Önöket!

Kapcsolat